Warning: session_start(): open(/srv/users/serverpilot/tmp/interdesign/sess_c7e0a7a3aa1c5d28c0dd59a25a00318d, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/session.php on line 11Warning: fopen(/srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/cache/cache.language.1594251019): failed to open stream: No space left on device in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 32Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 34Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 36Warning: fopen(/srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/cache/cache.currency.1594251019): failed to open stream: No space left on device in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 32Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 34Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 36 Trap ‘n balletje op het Pingelveldje!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Trap ‘n balletje op het Pingelveldje!

Inter Design neemt ook in 2017 deel aan de Sportaccommodatie beurs in Houten. Wij staan hier niet met zomaar een stand, maar met ons Pingelveldje. Het concept van het Pingelveldje grijpt terug naar het alom bekende paaltjesvoetbal. Jong en oud geniet ervan om een balletje te trappen en de tegenstander uit te schakelen door de bal tegen de Pingelpaaltje van de ander aan te schoppen. Hierdoor zal het Pingelpaaltje inklappen. Er zijn ongekend veel spelvariaties te bedenken om uren spelplezier te beleven. Dit veld zal u en de andere bezoekers verleiden om een balletje te trappen.

Naast het Pingelveldje biedt Inter Design een uniek en eigen assortiment van straatmeubilair. Zoals de Blocks bankenserie. De speelse vormen, kleurmogelijkheden en de verschillende combinaties maakt de Blocks bank uniek. Een kleurrijke aanwinst voor een sportveld of speelveld. Naast de Blocks heeft Inter Design ook andere nog diverse anderen zitelementen, afvalbakken, fietsparkeeroplossingen en afzetpalen. Al dit straatmeubilair combineren wij met diverse sport en spelproducten waaronder het Pingelveldje, Pingelpaaltje en de E-Tegel.

U bent van harte welkom om stand nr. 1509.

 

×
×
×
×
×
×
×

Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/index.php on line 136