Warning: session_start(): open(/srv/users/serverpilot/tmp/interdesign/sess_466ece2acb3a6299dc1e40ea6d617c09, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/session.php on line 11Warning: fopen(/srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/cache/cache.language.1594246866): failed to open stream: No space left on device in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 32Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 34Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 36Warning: fopen(/srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/cache/cache.currency.1594246866): failed to open stream: No space left on device in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 32Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 34Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 36 De Ark, De Hoeksteen en De Vlier willen bewegen op school
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

De Ark, De Hoeksteen en De Vlier willen meer bewegen op het schoolplein

Stemronde start vrijdag 22 april

Drie basisscholen in Nederland gaan met elkaar de strijd aan voor een Pingelveldje voor hun schoolplein. Met dit Pingelveldje willen ze hun schoolplein nog leuker maken en bewegen bij kinderen stimuleren.

De Ark uit Rotterdam, De Hoeksteen uit Spijkenisse en De Vlier uit Winterswijk uploaden vandaag hun finalevideo. Vanaf 22 april gaan zij met elkaar de strijd aan om zoveel mogelijk stemmen voor hun video te verzamelen. De stemronde sluit 12 mei om 12.00 uur en daarna zal bekend zijn welke school de meeste stemmen heeft ontvangen en zich de winnaar van de Trickshot Game mag noemen. En de winnende school wint het felbegeerde Pingelveldje. Stemmen en de video’s bekijken kan op de speciale Trickshot Game pagina op de Facebook van Pingelveldje (http://woobox.com/o6qyi8).

Het Pingelveldje is geïnspireerd op het van oudsher bekende paaltjesvoetbal en ontwikkeld door Inter Design, in samenwerking met Vario die het kunstgras en de belijning verzorgt. Het veld heeft vier kunststof Pingelpaaltjes die 25 centimeter boven de grond uitsteken. Wanneer je een paaltje raakt, bijvoorbeeld met een bal, valt die door een ingenieus systeem ‘in het veld’. Het paaltje is vervolgens weer zeer eenvoudig omhoog te krijgen. Het biedt oneindig veel speelplezier, omdat er allerlei spelvormen bedacht kunnen worden. Het is een laagdrempelig spelelement dat zowel de creativiteit als sportiviteit bij kinderen stimuleert.

Bewegen is goed voor kinderen. Sport en spel krijgen daarom ook steeds meer aandacht op schoolpleinen. En dat is ook niet zo gek. Het stimuleren van sport en spel is goed voor de ontwikkeling. Kinderen leren op die manier samenspelen, het stimuleert hun creativiteit en verrijkt het fantasiespel. Met deze gedachte is de Trickshot Game bedacht door Rowdy Heinen, Inter Design en Vario.

×
×
×
×
×
×
×

Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/index.php on line 136