Warning: session_start(): open(/srv/users/serverpilot/tmp/interdesign/sess_b8529b96e9077192b22ae583e5a8efd3, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/session.php on line 11Warning: fopen(/srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/cache/cache.language.1594250419): failed to open stream: No space left on device in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 32Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 34Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 36Warning: fopen(/srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/cache/cache.currency.1594250419): failed to open stream: No space left on device in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 32Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 34Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 36 De Hoeksteen wint Pingelveldje voor hun schoolplein
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

De Hoeksteen wint Pingelveldje voor hun schoolplein

Basisschool de Hoeksteen uit Spijkenisse heeft het felbegeerde Pingelveldje gewonnen. Al enkele weken streden zij, samen met andere basisscholen, mee in de Trickshot Game. In de finale heeft De Hoeksteen gewonnen van De Vlier uit Winterswijk en de Ark uit Rotterdam.

Spijkenisse was al enige tijd in de ban van de Trickshot Game. Helemaal toen bekend werd dat CBS De Hoeksteen in de finale zat. Sinds de start van de finale stemronde op vrijdag 22 april jl. deed de school zo veel mogelijk om stemmen te krijgen. Zo is er een speciale facebookpagina opgezet, zijn er diverse acties in het centrum geweest en hebben de leerlingen elke dag flyers uitgedeeld met daarop een QR-code die direct naar de stempagina leidde. Alles op alles heeft De Hoeksteen gezet om het Pingelveldje van Inter Design in de wacht te slepen. En met resultaat want hun Trickshot video kreeg  31212 stemmen wat er voor zorgt dat het Pingelveldje binnenkort het schoolplein van de school zal verrijken.

Maar ook de inzet van De Vlier uit Winterswijk en De Ark uit Rotterdam worden beloond. Zij ontvangen elk drie Pingelpaaltjes waarmee zij, samen met het Pingelpaaltje dat zij al gekregen hebben voor het maken van de finalevideo, een leuk speelveld kunnen creëren.

Het Pingelveldje
Bewegen is goed voor kinderen. Dat vindt Inter Design, specialist in straatmeubilair met sport en spelelementen, ook. Dit was voor het bedrijf de reden voor de ontwikkeling van het Pingelveldje. Inter Design werkt hierbij samen met Vario, die het kunstgras en de belijning verzorgt.
Het concept van het pingelveldje grijpt terug naar het alom bekende paaltjesvoetbal. Jong en oud zal zich laten verleiden om een balletje te trappen en de tegenstander uit te schakelen door tegen de pingelpaal van de ander aan te schoppen. Hierdoor zal het pingelpaaltje inklappen. Je kunt gemakkelijk allerlei spelvariaties bedenken, zoals het om moeten schieten, gooien of tikken, of juist moet voorkomen dat het Pingelpaaltje verdwijnt in de grond. De ervaring leert dat kinderen uren plezier beleven.

De Trickshot Game
De Trickshot Game is een initiatief van Inter Design, Vario en freestyle voetbalkampioen Rowdy Heinen. “Sport en spel krijgen steeds meer aandacht op schoolpleinen. En dat is ook niet zo gek. Het stimuleren van sport en spel op het plein is goed voor de ontwikkeling. Kinderen leren op die manier samenspelen, het stimuleert hun creativiteit en het verrijkt het fantasiespel. Met deze gedachte hebben wij voor groep 7 en 8 van de basisschool deze Trickshot Game bedacht’’, aldus Patrick Grijsen, directeur van Inter Design.

 

×
×
×
×
×
×
×

Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/index.php on line 136