Warning: session_start(): open(/srv/users/serverpilot/tmp/interdesign/sess_260a81fb03cb61ed79df481e80fe5c2a, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/session.php on line 11Warning: fopen(/srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/cache/cache.language.1594253618): failed to open stream: No space left on device in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 32Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 34Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 36Warning: fopen(/srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/cache/cache.currency.1594253618): failed to open stream: No space left on device in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 32Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 34Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 36 Demonstratie van de Freestyle Voetbalkampioen van Nederland!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Demonstratie van de Freestyle Voetbalkampioen van Nederland!

Rowdy Heinen, Freestyle Voetbalkampioen van Nederland, geeft tijdens de Dag van de Sportaccommodatiebeurs een aantal unieke demonstraties. Rowdy werkt samen met Inter Design om het ouderwetse paaltjesvoetbal weer nieuw leven in te blazen onder de naam: Pingelveldje. Dit met als doel kinderen te motiveren, te inspireren en te laten bewegen. Dit Pingelveldje is dan ook te bewonderen op de stand van Inter Design. De spectaculaire trucs en weergaloze balbehandeling van Rowdy zijn te zien op onze stand!

Wij staan hier niet met zomaar een stand, maar met ons Pingelveldje. Het concept van het Pingelveldje grijpt terug naar het alom bekende paaltjesvoetbal. Jong en oud geniet ervan om een balletje te trappen en de tegenstander uit te schakelen door de bal tegen de Pingelpaaltje van de ander aan te schoppen. Hierdoor zal het Pingelpaaltje inklappen. Er zijn ongekend veel spelvariaties te bedenken om uren spelplezier te beleven. Dit veld zal u en de andere bezoekers verleiden om een balletje te trappen.

Naast het Pingelveldje biedt Inter Design een uniek en eigen assortiment van straatmeubilair. Dit straatmeubilair combineren wij met diverse sport en spelproducten.

U bent van harte welkom om stand nr. 1509.

×
×
×
×
×
×
×

Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/index.php on line 136