Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Pingelveldje huren

Model: Pop-up Pingelveld
Aantal:
     

Huur nu het pop-up Pingelveldje!

Op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsdag of familiedag? Of het Pingelveldje testen voor aanschaf? Het is nu mogelijk dankzij het pop-up Pingelveldje. Dit Pingelveldje is gemakkelijk in elkaar te zetten om er vervolgens eindeloos van te genieten. Het Pingelveldje is gebaseerd op het bekende paaltjesvoetbal. Jong en oud zal zich op het veldje laten verleiden om een balletje te trappen en de tegenstander uit te schakelen door tegen de pingelpaal van de ander aan te schoppen. Hierdoor zal het pingelpaaltje inklappen. Er zijn diverse spelvariaties te bedenken waardoor je de hele dag plezier zult beleven aan het Pingelveldje!

Demonstratie van Nederlands Kampioen Freestyle Voetbal

Het pop-up Pingelveldje is ook te huur met een interactieve Freestyle voetbaldemonstratie van Rowdy Heinen. Gedurende 2,5 uur laat Rowdy, Freestyle Voetbalkampioen 2013, allerlei voetbaltrucks zien. Naast deze sessie kan iedereen ook zelf op het pop-up Pingelveldje zijn kunsten vertonen, of gewoon met elkaar een balletje trappen.

Huurmogelijkheden

€ 199,- pop-up Pingelveldje (zelf ophalen, opbouwen en retourneren)
€ 350,- pop-up Pingelveldje (inclusief bezorgen, opbouwen en ophalen, excl. km-vergoeding)
€ 550,- pop-up Pingelveldje met interactieve demo van Rowdy Heinen (4,5 uur huren waarvan 2,5 uur demo, inclusief bezorgen, opbouwen en ophalen, excl. km-vergoeding)

Neem contact op voor het huren van het pop-up Pingelveldje.

De demonstratie van Rowdy Heinen is ook zonder het Pingelveldje te huren. Neem hiervoor contact op met info@rowdyheinen.nl

×
×
×
×
×
×
×