Warning: session_start(): open(/srv/users/serverpilot/tmp/interdesign/sess_26657c29482364bea5d69e1975ad09e1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/session.php on line 11Warning: fopen(/srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/cache/cache.language.1594006508): failed to open stream: No space left on device in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 32Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 34Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 36Warning: fopen(/srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/cache/cache.currency.1594006508): failed to open stream: No space left on device in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 32Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 34Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/system/library/cache.php on line 36 Mouv'roc Leopard
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Mouv'roc Leopard

Aantal:
     

De openbare ruimte wordt meer en meer benut voor allerlei doeleinden. Zo is sporten in de openbare ruimte steeds normaler. Hoeveel mensen lopen er tegenwoordig niet hard of nemen deel aan bootcamp. Toch sporten tegenwoordig nog maar 1 op de 2 mensen. Dit terwijl sporten bijdraagt aan de gezondheid en fysieke en psychische gesteldheid. Het is bewezen dat mensen die actief bewegen minder medicijnen gebruiken, minder vaak ziek zijn en zich energieker voelen. Allemaal voordelen waar de persoon in kwestie, maar ook de overheid en het bedrijfsleven van profiteren. Daarom is het van belang om sporten te stimuleren en voor iedereen toegankelijk te maken. De Mouv’Roc van Inter Design is de perfecte oplossing om mensen te stimuleren te bewegen: laagdrempelig, altijd beschikbaar en kosteloos.

De Mouv’roc geeft een sportieve invulling aan de openbare ruimte en creëert een ontmoetingsplek voor mensen. Dit straatmeubel biedt diverse oefeningen die geschikt zijn voor iedereen. Of je nu regelmatig sport of net wilt beginnen. De Mouv’roc maakt buitenfitness toegankelijk voor iedereen.

Ondanks dat de Mouv’roc een compact element is en daarmee ook geschikt voor plekken waar weinig ruimte is, biedt de Mouv’roc een complete workout. De Mouv’roc is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Voor elke uitvoering er kan zelf een keuze worden gemaakt voor de apparaten.

Productspecificaties
Aantal oefeningen 80 verschillende oefeningen
Aantal sporters 9 individuele sporters
Gewicht 2250 kg
×
×
×
×
×
×
×

Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /srv/users/serverpilot/apps/interdesign/public/index.php on line 136