Voor wie?

Onze doelgroepen

 

Onze doelgroepen

Voor wie doen we het?

Icoon Hoveniers
Hoveniers en (tuin)architecten

Eén van onze doelgroepen zijn de hoveniers en (tuin)architecten. Samen met deze groep willen we de Hollandse tuinen naar een nieuw niveau tillen. Dat doen we door kwalitatieve tuinmeubelen met een hoge designgraad te leveren. Samen zorgen we ervoor dat de tuin een plek ís en blijft waar men graag verblijft.

Icoon Bedrijfstuinen
Kantoren

Naast particulieren tuinen zijn we ook gespecialiseerd in meubilair voor bedrijfs- en binnentuinen. Wat is er nou gezelliger dan lekker met elkaar lunchen. Met ons strak ontworpen meubilair zit je in de zomer in jouw pauze heerlijk buiten te lunchen. Uiteraard zijn de meubels ook geschikt voor een goede vrijdagmiddagborrel.

Recreatie

Genoeg goede zitplekken is vandaag de dag een must voor elk recreatiepark. Bezoekers willen tijdens een intensief dagje uit of een ontspannend weekje weg heerlijk kunnen bijkomen. Dat kan perfect op het meubilair van Inter Design. Het meubilair bestaat uit sterke materialen en kan dus wel tegen een stootje

Doelgroep

Voor wie bestaat
Inter Design

Inter Design ziet in dat goed tuin- en buitenmeubilair essentieel is voor de beleving van de buitenruimte. Of dat nou in de eigen achtertuin is, op het werk of tijdens een dagje uit: goed zitcomfort bevordert de gehele belevingservaring. Daarom denkt Inter Design graag met jou mee. Met onze picknicktafels, buitenbanken en andere zitelementen dragen wij graag bij aan de beleving in jouw achtertuin, bedrijfstuin of recreatiepark.

Ongemonteerd geleverd

Om onze producten zo efficiënt mogelijk te kunnen leveren en Co2 uitstoot te besparen, wordt ons meubilair ongemonteerd met een duidelijk handleiding geleverd. Je kunt jouw bank of picknicktafel zélf in elkaar zetten. Een tip van ons: Heb je twee linkerhanden? Schakel je lokale hovenier of een handige kennis in. Hij of zij kan je ongetwijfeld helpen met het monteren van jouw nieuwe meubilair!

Ervaring met buitenmeubilair

De vakmensen van Inter Design hebben al jarenlang ervaring met meubilair voor de (openbare) buitenruimte. Je kunt het dus wel aan Inter Design over laten om kwalitatieve en sterke meubels te maken. Bij Inter Design ben je dus verzekerd van een stukje kennis en ervaring als het gaat om goed meubilair! Inter Design maakt onderdeel uit van Grijsen.

Grijsen is al 30 jaar de specialist op het gebied van straatmeubilair. Met een groot aantal standaard en maatwerkoplossingen richt Grijsen de openbare ruimtes van Nederland en ver daarbuiten in. Met een eigen ontwerpteam en een volledige productieafdeling kan Grijsen elke opdracht succesvol uitvoeren.

Bekijk ons assortiment!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Persoonlijk advies nodig of wil je een afspraak plannen?