DUURZAME
BUITENOPLOSSINGEN

Alle producten op een rijtje

DULCE

De Dulce afvalbak is een betaalbare en functionele afvalbak, geschikt voor uiteenlopende plaatsen om zwerfafval te beperken. Bijvoorbeeld bij winkels, scholen, zorginstellingen en in woonwijken. Voor elke locatie is er een geschikte uitvoering beschikbaar.

Bekijk producten

LATHS

De LATHS-banken zijn banken met een klassieke uitstraling. De serie bestaat uit twee verschillende banken: een bank zónder en een bank mét rugleuning en armleuningen. De banken hebben een elegante uitstraling en zijn beschikbaar in de kleuren: zwart en wit. De LATHS-banken steken de klassieke parkbank in een nieuwe jasje!

Bekijk producten

FIBER

Functioneel en gezellig picknicken of borrelen? De picknicktafels uit onze FIBER-serie zijn bij uitstek geschikt voor deze activiteiten! Doordat men aan vier zijden aan de tafel kan zitten, kun je iedereen aankijken. Wel zo gezellig tijdens het picknicken, toch? Voor de echte borrelaars onder ons, is onze FIBER-serie ook voorzien van een hoge picknicktafel, zodat het voelt alsof je op een feestje aan een statafel staat.

Bekijk producten
Tuinbank LIGNA Comfort in zwarte uitvoering

LIGNA

De LIGNA-serie is een moderne serie van buitenmeubilair. De serie bestaat uit een eigentijdse buitenbank in twee verschillende kleuren. De bank is modern ontworpen en heeft een hoogwaardige uitstraling. De rondingen van het staal, die gemaakt worden met een speciale bewerking, maken deze serie extra bijzonder.

Bekijk producten

BLOCKS

De producten uit de BLOCKS-serie zorgen voor een speelse uitstraling. De buitenmeublen zijn in diverse vormen en maten beschikbaar en gemaakt van 100% FSC hardhout. Door de verschillende vormen zijn de elementen mooi met elkaar te combineren. Uiteraard zijn de meubels ook uitstekend als losstaand element te plaatsen. Met poefen, banken en ligbedden biedt de BLOCKS-serie genoeg keuze en mogelijkheden voor jouw buitenruimte!

Bekijk producten

ELECT

De producten uit de ELECT-serie zijn robuuste en stevige buitenmeubelen. De stalen frames vormen samen met het onbehandelde hardhout solide producten met een hoge levensduur. De serie bestaat uit een buitenbank, een stoel voor buiten en een samengevoegde loungeset met de buitenbank, twee stoelen voor buiten en een loungetafel voor de drankjes en de snacks. De producten zijn een ‘standaard’ stalen uitvoering met zwarte poedercoating verkrijgbaar.

Bekijk producten

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Persoonlijk advies nodig of wil je een afspraak plannen?