Over Inter Design

Waar staan wij voor?

 

Over Inter Design

Icon Inter Design
Wij zijn Inter Design!

Inter Design gelooft in de meerwaarde van mooi buitenmeubilair. De aanwezigheid van comfortabel en mooi meubilair creëert een plek waar men graag verblijft. Door middel van onze hoge kwaliteit meubelen willen wij de buitenruimte in Nederland mooier én duurzamer maken. Om dit doel te realiseren, maken we enkel duurzame producten gemaakt van hoogwaardige materialen.

Assortiment

De naam van Inter Design zegt het al: wij richten ons op design. Onze producten zijn dan ook allemaal zelf ontworpen en geproduceerd. Dit gebeurt altijd met passie voor het vak. We leveren ons meubilair ongemonteerd. Op deze manier kunnen onze producten op een zo efficiënt mogelijke manier geleverd worden. Het meubilair kan zelf, met behulp van een duidelijke handleiding, gemakkelijk in elkaar gezet worden.

30 jaar ervaring

Inter Design maakt  onderdeel uit van Grijsen. Grijsen is al 30 jaar de specialist op het gebied van straatmeubilair voor de openbare ruimte. Met een uitgebreid standaard assortiment en een breed portfolio aan maatwerkprojecten zijn de producten van Grijsen door heel Nederland en ver daarbuiten te vinden. De kennis en ervaring die de afgelopen 30 jaar is opgebouwd bij het maken van straatmeubilair, wordt nu toegepast in het meubilair van Inter Design.

Contact

We helpen je graag verder!

We hopen natuurlijk dat alles te begrijpen is. Heb je toch een vraag? Schroom niet en stuur ons gerust een bericht of bel ons. We kijken graag met je mee om te helpen. Heb je het product ontvangen, maar ben je niet tevreden? Laat het ons gerust weten, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Neem contact met ons op!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Persoonlijk advies nodig of wil je een afspraak plannen?