Wij verkopen niet direct aan particulieren. Toch interesse? Neem dan contact op met jouw hovenier!

Over Inter Design

Waar staan wij voor?

 

Over Inter Design

Icon Inter Design
Wij zijn Inter Design!

Inter Design gelooft in de meerwaarde van mooi tuinmeubilair. De aanwezigheid van comfortabel en mooi meubilair creëert een tuin waar men graag verblijft. Door middel van onze hoge kwaliteit tuinmeubelen willen wij de tuinen in Nederland mooier én duurzamer maken. Om dit doel te realiseren, maken we duurzame producten en werken wij samen met de beste hoveniers en (tuin)architecten door heel Nederland. Aangenaam om kennis te maken!

Assortiment

De naam van Inter Design zegt het al: wij richten ons op design. Onze producten zijn dan ook allemaal zelf ontworpen en geproduceerd. Dit gebeurt altijd met passie voor het vak. We leveren ons meubilair ongemonteerd. Op deze manier kunnen onze producten op een zo efficiënt mogelijke manier geleverd worden. Het meubilair kan zelf, met behulp van een duidelijke handleiding, gemakkelijk in elkaar gezet worden.

Particulier Icoon
Particulier

Ben je op zoek naar tuinmeubelen voor jouw eigen tuin? Dan ben je bij Inter Design aan het juiste adres! Neem een kijkje op onze website en laat je inspireren door ons meubilair en oplossingen. Wij verkopen onze producten echter niet direct aan particuliere klanten. Heb je toch interesse? We raden je dan aan om contact op te nemen met je plaatselijke hovenier. Hij kan je helpen bij het bestellen en het monteren van het meubilair.

Contact

We helpen je graag verder!

We hopen natuurlijk dat alles te begrijpen is. Heb je toch een vraag? Schroom niet en stuur ons gerust een bericht of bel ons. We kijken graag met je mee om te helpen. Heb je het product ontvangen, maar ben je niet tevreden? Laat het ons gerust weten, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Neem contact met ons op!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!