Wij verkopen niet direct aan particulieren. Toch interesse? Neem dan contact op met jouw hovenier!

Bevestigingsmogelijkheden

Hoe bevestig jij de producten?

Er zijn verschillende mogelijkheden waarop de producten van Inter Design bevestigd kunnen worden. Deze mogelijkheden verschillen per product. Welke bevestigingen per product mogelijk zijn, is bij ieder product aangegeven. Bij Inter Design maken we gebruik van drie verschillende bevestigingsmogelijkheden: los op het maaiveld, vast op het maaiveld en vast onder het maaiveld. Op deze pagina lichten we elk van deze mogelijkheden toe.

Voorbeeld van het plaatsen los op maaiveld

Los op het maaiveld

Je kunt kiezen voor de bevestigingsmogelijkheid ‘los op het maaiveld’. Het product is in dat geval na montage direct, zonder verdere bevestigingsmiddelen, te plaatsen op het maaiveld. Het product kan dan in principe op elke mogelijke locatie neergezet worden. Houd er wel rekening mee dat de ondergrond waterpas en stevig genoeg is.

Voorbeeld van het plaatsen vast op maaiveld

Bevestiging óp het maaiveld

Als het product geschikt is voor bevestiging op het maaiveld, biedt dit twee mogelijkheden. Allereerst kan het product bevestigd worden op de bestaande ondergrond. Hier worden géén bevestigingsmiddelen voor meegeleverd, aangezien de benodigde middelen per ondergrond verschillen.

Daarnaast is het mogelijk om betonvoeten mee te bestellen. Deze betonvoeten dienen gelijk aan het maaiveld geplaatst te worden. Vervolgens kan het product direct hierop bevestigd worden. Alle benodigde bevestigingsmiddelen worden meegeleverd met de betonvoeten.

Voorbeeld van het plaatsen vast onder maaiveld

Bevestiging ónder het maaiveld

Voor bevestiging onder het maaiveld is het gebruik van betonvoeten noodzakelijk. De betonvoeten worden onder de bestaande bestrating aangebracht. Het product zelf wordt op het maaiveld geplaatst. De afstand tussen het product en de betonvoeten wordt opgevuld met een schroefhuls. Alle benodigde bevestigingsmiddelen worden meegeleverd met de betonvoeten.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!